Actievoorwaarden

Welkom!

Wij hebben de door u aangegeven voorkeuren succesvol geregistreerd. Wij zullen u net als voorheen op de hoogte blijven houden van het laatste nieuws omtrent de meest relevante juridische actualiteiten. Van een handige juridische brief tot een digitale juridische rekenmodule.

U kunt uw voucher met 4 gratis documenten wisselen bij Omnius Doe-het-zelf: www.omnius.nl/doe-het-zelf.

Voorwaarden:

 • De voucher is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • De voucher is geldig tot 1 januari 2019.
 • De voucher geeft recht op maximaal vier juridische documenten naar keuze.
 • Stuur een mail naar voucher@omnilegal.nl en geef aan welke documenten u gratis wil ontvangen. Vermeld bij de aanvraag duidelijk het e-mailadres waarmee u zich bij ons heeft geregistreerd.
 • Na aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens voor het aanmaken van de gratis documenten.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met een van onze medewerkers via het nummer 088-6290085 of mail met info@omnilegal.nl.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.