Commerciële contracten

Uw onderneming gaat bijna dagelijks overeenkomsten aan. Het is daarom belangrijk de juiste juridische documenten te gebruiken. De inhoud van de overeenkomst dient zorgvuldig vastgesteld te worden en op papier te worden gezet.

Een advocaat contractenrecht kan alle afspraken voor u op papier zetten. Ook kan een advocaat een al gesloten of opgestelde overeenkomst beoordelen. Zo bent u verzekerd van een overeenkomst die past bij uw situatie.

Welke soorten commerciële contracten bestaan er?

Bij commerciële contracten kunt u denken aan:

 • Agentuurovereenkomst
 • Distributieovereenkomst
 • Samenwerkingsovereenkomst
 • Franchiseovereenkomst
 • Algemene voorwaarden
 • Servicecontract
 • Overeenkomst van opdracht
 • Productieovereenkomst
 • Leveranciersovereenkomst

Een commercieel contract staat aan de voet van een verbintenis die vaak grote gevolgen heeft voor uw onderneming en ook wordt aangegaan voor langere duur. Om te voorkomen dat op een later moment juridische problemen ontstaan is het sterk aan te raden een dergelijk contract op te laten stellen door een advocaat contractenrecht. De advocaten contractenrecht hebben jarenlange ervaring met het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en staan u graag bij.

Wat is het belang van goed opgestelde overeenkomsten?

Het opstellen van een overeenkomst is werk voor specialisten. Een overeenkomst schept namelijk een of meerdere verbintenissen. Het aangaan van een overeenkomst is niet vrijblijvend. Partijen moeten deze overeenkomst nakomen. De inhoud van de overeenkomst dient zorgvuldig vastgesteld te worden en op papier te worden gezet. Een advocaat contractenrecht kan alle afspraken voor u op papier zetten en ontsnappingsclausules opnemen. Zo bent u verzekerd van een overeenkomst die past bij uw situatie en werkzaamheden.

Wat is het belang van het laten beoordelen van overeenkomsten?

Heeft u reeds een overeenkomst gesloten of opgesteld? De bij het Omnius Advocatennetwerk aangesloten contractspecialisten kunnen een overeenkomst beoordelen. Zo kent u de risico’s, aansprakelijkheden en kan de beoordeling aanleiding geven tot heronderhandeling met de contractspartijen. Voor de beoordeling van arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en alle andere juridische documenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Wij helpen u graag!

 • Bel, mail of app gratis met de ondernemersdesk
 • Bespreek uw juridische situatie met een jurist
 • Vrijblijvend advies voor de beste oplossingen
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 47
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 44 70 67 12

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Omnius Ondernemersdesk

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 102 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 102 advocaten en meer dan 49 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.