Gaat u zaken doen met een andere partij, dan is het belangrijk om de afspraken duidelijk vast te leggen in een overeenkomst. Met een goed contract voorkomt u hoge kosten en slepende conflicten. Laat een overeenkomst altijd opstellen of checken door een contractenrecht advocaat. De advocaten uit het Omnius Advocatennetwerk zorgen voor waterdichte overeenkomsten.

Overeenkomst opstellen en aangaan

Of het nou gaat om algemene voorwaarden, leveringscontracten, geheimhoudingsverklaringen, agentuurovereenkomsten, intentieverklaringen of franchiseovereenkomsten: een onderneming gaat bijna dagelijks overeenkomsten aan.

Het opstellen van een overeenkomst is specialistenwerk. Een overeenkomst schept namelijk een of meerdere verbintenissen. Daarnaast is het aangaan van een overeenkomst is niet vrijblijvend, partijen moeten deze overeenkomst nakomen. De inhoud van de overeenkomst dient zorgvuldig te worden vastgelegd en op papier te worden gezet.

Bij het opstellen van een overeenkomst moet u ook rekening houden met allerlei elementen. Denk bijvoorbeeld aan ontsnappingsclausules, boetes bij schending of een geheimhoudingsbeding. Een advocaat contractenrecht kan alle afspraken waterdicht voor u op papier zetten. Ook kan een advocaat een al gesloten of opgestelde overeenkomst beoordelen. Zo bent u verzekerd van een overeenkomst die past bij uw situatie. Advies nodig? Neem contact op met een advocaat uit het Omnius Advocatennetwerk.

Gesloten overeenkomst laten beoordelen?

Heeft u onlangs een overeenkomst gesloten of opgesteld, dan kunt u deze door een contractenrecht advocaat van Omnius laten beoordelen. Een advocaat wijst u op de risico’s en aansprakelijkheden. Daarnaast kan de beoordeling aanleiding geven tot heronderhandeling met de andere partij. Voor de beoordeling van arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en alle andere juridische documenten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met een advocaat contractenrecht uit het Omnius Advocatennetwerk.

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Omnius helpt u verder

 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00 – 20:00 uur
08:00 – 20:00 uur
08:00 – 20:00 uur
08:00 – 20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00 – 18:00 uur
12:00 – 16:00 uur
12:00 – 16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.