mr. Karen Mels

mr. Karen Mels

Abma Schreurs Advocaten

hoorn

Over de advocaat

Karen is een ervaren en gedreven advocaat op het gebied van huurrecht en vastgoedrecht. Ze onderhandelt, adviseert en procedeert al jaren voor met name woningcorporaties en vastgoedbezitters.

Dit doet Karen op het gebied van huur en verhuur van bedrijfsruimten en woningruimten over tal van onderwerpen, zoals onrechtmatige bewoning, onderhuur, gebreken en huurprijsgeschillen.

Naast het huurrecht houdt Karen zich ook bezig met onroerend goed recht. Denk daarbij aan het vorderen van nakoming van koopovereenkomsten van onroerend goed, maar ook adviseren of procederen over herstel van gebreken.
Ook is zij gespecialiseerd in franchiserecht in relatie tot (ver)huur. Veel retailers schakelen haar in als adviseur, omdat franchisecontracten vaak niet synchroon lopen met reguliere huurcontracten.

Karen verzorgt regelmatig Kennisuren voor woningcorporaties, makelaars en vastgoedbezitters. In haar vrije tijd sport ze veel. Karen is een keiharde werker die voor elke zaak weer volledig gaat.mr. Karen Mels is advocaat bij Abma Schreurs Advocaten in Hoorn.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.