mr. Margriet Brinkman

mr. Margriet Brinkman

Abma Schreurs Advocaten

hoorn

Over de advocaat

Margriet is een zeer ervaren advocaat én gecertificeerd mediator van het eerste uur. Zij heeft 35 jaar ervaring in de advocatuur. En daarbij heeft zij 20 jaar ervaring als familiemediator.

Na een gedegen opleiding in de algemene proces- en adviespraktijk, is Margriet zich steeds meer gaan toeleggen op het familierecht. Sinds 1995 is zij naast familierecht-advocaat óók scheidingsbemiddelaar. Steeds meer gelooft zij in de kracht van mediation als alternatief voor de reguliere scheiding.

Margriet wordt gewaardeerd om haar vermogen praktische en werkbare oplossingen te vinden voor juridische en emotioneel complexe zaken. Natuurlijk altijd in samenspraak met de cliënten; samen op zoek naar de beste oplossing.

Zo weet Margriet haar ruime ervaring in de rechtszaal en als bemiddelaar succesvol toe te passen op de vele facetten van het familierecht. De nadruk ligt daarbij op (echt)scheiding, kinderalimentatie, partneralimentatie, omgangsregelingen, boedelverdelingen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, en andere kwesties op het gebied van familierecht.

Kenmerkend voor Margriet is: betrokkenheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Margriet is actief lid van de Vereniging Van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en lid van de landelijke vereniging van mediators (MnF).
Tevens is zij als mediator verbonden aan de rechtbanken. En is zij gekwalificeerd om door de overheid gefinancierde mediations te behandelen.mr. Margriet Brinkman is advocaat bij Abma Schreurs Advocaten in Hoorn.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.