mr. Laura Mulders

mr. Laura Mulders

Abma Schreurs Advocaten

hoorn

Over de advocaat

Laura Mulders heeft cum laude en cum honore haar bachelor aan de Universiteit aan Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie ontstond haar grote interesse voor het familierecht. Reden waarom ze niet alleen in Nederland familierechtelijke vakken heeft gevolgd, maar ook aan de Columbia University in New York.

Sinds 2010 is zij advocaat, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij koos heel bewust voor deze specialisatie, omdat zij mensen graag helpt op de momenten in hun leven dat ze het misschien wel het hardst nodig hebben. “Ik vind het mooiste van mijn vak om mensen uit het moeras te trekken en ondanks het dieptepunt in hun leven met ze vooruit te kijken”.

Als advocaat bijt Laura zich graag vast in ingewikkelde juridische kwesties. Zij gaat juridisch graag de diepte in en houdt van het uitpluizen van niet-alledaagse kwesties. Zoals advisering rondom draagmoederschap, de juridische positie van een donor bij gezag en afstamming, adoptie in bijzondere gezinssituaties en de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden.

Laura staat regelmatig ondernemers bij die in scheiding liggen, waardoor ze vertrouwd is met jaarrekeningen en de doorgaans meer ingewikkelde alimentatieberekeningen.

Daarnaast heeft zij specifieke belangstelling voor familiezaken die spelen binnen een internationale context.

Laura is aspirant-lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als aspirant-lid volgt zij een driejarige intensieve opleiding om haar kennis van het familierecht nog verder uit te breiden.

Kenmerkend voor Laura: inlevend, pittig en duidelijk.

Publicaties in vakbladen:

Is de positie van de verwekker in het afstammingsrecht toe aan verandering, Tijdschrift voor Familie en Jeugdrecht 2011 nummer 7-8

Rechten van het kind en autonomie, 1e druk 2010, ISBN: 9789069167053, onder redactie van J.H. de Graaf, C. Mak, F.K. van Wijk en L.A. Mulders.


Vestigingen


mr. Laura Mulders is advocaat bij Abma Schreurs Advocaten in Purmerend en Hoorn en Volendam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.