mr. Nienke de Vos

mr. Nienke de Vos

AD Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Nienke de Vos is sinds 2001 verbonden aan AD advocaten en sinds 1998 advocaat. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Nienke stelt het belang van haar cliënten voorop en hecht aan een goede verstandhouding, persoonlijk contact en goede bereikbaarheid. Zij is geen ‘negen tot vijf’ advocaat en heeft een praktische benadering. Dit alles natuurlijk met het oog op het best haalbare resultaat.

Haar praktijk bestaat grotendeels uit strafzaken, waaronder Wegenverkeers- , zeden-, drugs-, fiscale (straf)zaken en vermogensdelicten. Tevens verleent zij rechtsbijstand aan jeugdige verdachten van strafzaken. Daarnaast heeft zij expertise op het gebied van procedures tegen het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijs (CBR), zaken waarin een alcoholslot wordt opgelegd en bij onderzoeken naar rijgeschiktheid.

Naast strafzaken behandelt Nienke civiele zaken, met name bouw- en contractuele zaken, waaronder (ver)huurkwesties.

Verder verleent Nienke specialistische rechtsbijstand aan personen die gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische kliniek, op last van het Openbaar Ministerie. Dit rechtsgebied heeft veel raakvlakken met TBS.

Vanwege de raakvlakken met TBS zaken staat zij ook TBS cliënten en cliënten die mogelijk worden geconfronteerd met een TBS maatregelen bij en verleend zij deze cliënten rechtsbijstand bij in strafzaken waarbij de TBS maatregel mogelijk wordt opgelegd en bij verlengingszittingen en bij onder andere beklagzaken en dergelijke.mr. Nienke de Vos is advocaat bij AD Advocaten in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.