Mr. Lisanne Kesting

Mr. Lisanne Kesting

AD Advocaten

Amsterdam

Over de advocaat

Lisanne is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar zij als specialisatie de master privaatrecht heeft afgerond. Tijdens haar studie heeft zij diverse stages doorlopen op gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam en op Curaçao. Hier heeft zij veel praktijk ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Lisanne is in februari 2018 beëdigd en maakt sindsdien onderdeel uit van het team van AD Advocaten waarbij zij zich richt op de algemene civiele praktijk. Lisanne kenmerkt zich als een gedreven en ambitieuze advocaat. Door middel van haar kritische frisse blik is zij creatief in het vinden van oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken van haar cliënten. Lisanne kan u bijstaan inzake geschillen in diverse rechtsgebieden waaronder het personen- en familierecht alsmede het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.Mr. Lisanne Kesting is advocaat bij AD Advocaten in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.