Advocaten van DeJurist Maastricht

Advocaten van DeJurist

Maastricht

Over het kantoor

De Advocaten van DeJurist zijn niet alleen zeer ervaren, zij beschikken namelijk over minimaal 30 jaar juridische ervaring maar het zijn ook zeer gedreven advocaten. Hierdoor zijn de adviezen niet alleen juridisch maar vooral ook strategisch en praktisch waardoor er efficiënt en snel zaken kunnen worden opgelost.

De Advocaten van DeJurist leggen alles in begrijpelijke taal uit en hebben daarnaast oog voor de financiële en commerciële aspecten. De manier van werken is intelligent, integer en betrokken, waarbij een efficiënte manier werken voorop staat. Hierdoor kunnen wij tegen concurrerende tarieven werken. Daarnaast hechten wij aan een directe en duidelijke communicatie, met geen “van negen tot vijf” mentaliteit. Wij zijn dan ook bereikbaar in de avonduren. Wij zijn gespecialiseerd in: - arbeidsrecht; - aansluiting wel of niet bij verplicht gestelde bedrijfspensioenfondsen zoals StiPP; - cao-recht; - ondernemingsraden; - contractenrecht waaronder ook incasso; - huurrecht.

Wat klanten over ons zeggen "Yvonne Schipper staat reeds diverse jaren voor ons gereed als het om Juridische zaken gaat. Als advocate is zij multidisciplinair georiënteerd en razendsnel in staat om een casus geheel eigen te maken.” -Bianca Houben, Directeur Houben Vastgoedservice “Yvonne Schipper is een vakvrouw pur sang! Zij beheerst haar vak als geen ander. Gespecialiseerd in arbeidsrecht, maar met veel kernkwaliteiten die haar zo bijzonder maken zoals haar kundigheid, afspraak-is-afspraak, onderhandelaar, verbinder, resultaatgericht, doorzettingsvermogen, contactuele vaardigheden, gedrevenheid en precisie in alle opzichten en niet onbelangrijk haar opgewektheid en humor!” -Adje Syrier-Notten, voormalig directeur STEPS Maastricht “Yvonne heeft Rajapack uitstekend geadviseerd en bijgestaan niet alleen bij het opzetten van onze nieuwe vestiging voor wat betreft het algehele arbeidsrechtelijke gedeelte maar ook in de jaren daarna. Zij beschikt niet alleen over een grote deskundigheid en praktijkervaring maar is verder een uiterst prettig persoon om mee te werken.” -Michelle Daenen, HR Manager Rajapack Benelux


Advocaten van DeJurist is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.