mr. Yvonne Schipper

mr. Yvonne Schipper

Advocaten van DeJurist

Maastricht

Over de advocaat

Yvonne Schipper is meester in de rechten en advocaat. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie arbeidsrecht en contractenrecht. Yvonne heeft een indrukwekkende loopbaan o.a. als:
– senior procesjurist FNV waardoor zij in heel Nederland met veel succes procedures heeft gevoerd;
– senior manager Deloitte, uit welke hoofde zij werkzaamheden heeft verricht voor nationale en internationale ondernemingen waaronder due diligence onderzoeken, dossieranalyse, onderhandelen, schikken, procederen, redigeren en corrigeren van contracten, opstellen van adviezen en daar waar nodig procederen met name op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht en verbintenissenrecht, zowel in het Engelstalig als in het Duitstalig.
– kantonrechter-plaatsvervanger en rechter-plaatsvervanger;
– én al meer dan 9 jaar succesvol ondernemer ( Advocaten van DeJurist en DeJurist).
In totaal heeft zij meer dan 30 jaar ervaring en talloze spraakmakende zaken behandeld en procedures gevoerd. Zie bijvoorbeeld onderstaande uitspraken.

http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:GHSHE:2018:146
http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:RBLIM:2018:5289

Yvonne is gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht in de ruimste zin van het woord. Zij is specialist onder meer op het gebied van (grote) reorganisaties, het opstellen van sociale plannen, overleg voeren met de vakbonden, het oprichten van ondernemingsraden en cao recht. Verder is zij gespecialiseerd op het gebied van verbintenissenrecht waaronder ook incasso en huurrecht. Hiervoor geldt een tarief van € 235,00.

Voor advisering van zaken betreffende de wel of niet verplichte aansluiting bij de verplicht gestelde bedrijfspensioenfondsen zoals bijvoorbeeld StiPP geldt een specialistentarief van € 300,00.

Wat klanten over ons zeggen
“Nadat ik met de koop van mijn huis vastliep in een web van juridische zaken, waar ik niet zelf meer uitkwam, heb ik veel aan Yvonne gehad. Een vakkundig advocaat, sympathiek, prettig in de omgang en meedenkend. Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Yvonne heeft zich hard gemaakt voor mijn belangen, wat haar zeer goed gelukt is. Waarvoor mijn dank!”
-De heer Neven, Maastrichtmr. Yvonne Schipper is advocaat bij Advocaten van DeJurist in Maastricht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 135 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.