J.B. Streefkerk

J.B. Streefkerk

Advocatenkantoor A. Streefkerk

Almere

Over de advocaat

Bent u in een lastige familierechtprocedure verwikkeld? Voor meer achtergrond lees dan verder. Wilt u gaan scheiden, uw relatie beëindigen, alimentatie vaststellen/wijzigen of andere zaken op gebied van personen en familierecht geregeld hebben?

Natuurlijk kan ik hier zeggen, net als menig andere advocaat, welk pad ik heb belopen om te staan waar ik nu sta, welke universiteit ik ben geweest, welke specialisatie opleidingen ik allemaal heb gevolgd maar het draait allemaal niet om mij. Het gaat om u. U die waarschijnlijk nu in de meest moeilijke periode van uw leven zit, bewust of onbewust. Heeft u rechtsbijstand nodig? Bent u opzoek naar iemand die u in deze tijd bijstaat met raad en daad? Die u aan de hand neemt en op basis van meer dan 20 jaar ervaring, alle kennis steunt, aangeeft wat wel en niet mogelijk dan wel haalbaar is. Mijn overtuiging is dat ik u kan helpen naar het punt “beyound all your believes”. Dit samen met een team van deskundige(n).

Ik bied:

 • Veel kennis van het recht en de meest actuele stand van zaken op gebied van jurisprudentie;
 • Steun gedurende het gehele proces en ook nadien als je nog met vragen zit;
 • Ik kan u als advocaat, maar ook als collaborative divorce lawyer bijstaan.

 

Denkt u na het lezen van het bovenstaande met haar wil ik in zee gaan bel dan voor het maken van een afspraak. Bent u nog niet overtuigt geef mij 5 minuten van uw tijd en ik zal u overtuigen waarom u juist mij moet kiezen boven al die anderen die zich op internet aanbieden. Groeten Annet StreefkerkJ.B. Streefkerk is advocaat bij Advocatenkantoor A. Streefkerk in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 316 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 316 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.