Advocatenkantoor Braakman Helmond

Advocatenkantoor Braakman

Helmond

Over het kantoor

Braakman Advocaten is een begrip in de regio Helmond. Als één van de oudste advocatenkantoren van de stad, bieden wij al decennia lang juridische bijstand in diverse kwesties. Ons kantoor is gelegen nabij het centrum van Helmond en al 50 jaar gevestigd op de huidige locatie aan de Mierloseweg 5. Ons team bestaat uit vijf ervaren advocaten die allen werkzaam zijn op één of meerdere rechtsgebieden. Op deze manier kunnen wij de meest voorkomende zaken behandelen, maar bent u ook verzekerd van bijstand door een deskundige en gespecialiseerde advocaat. Wij hebben altijd een advocaat in huis die over de juiste kennis beschikt. Wij zijn een laagdrempelig en klantvriendelijk kantoor. Het belang van de cliënt staat voor ons altijd voorop. Tijdens het intakegesprek bespreken wij uw probleem, maar ook uw verwachtingen. Samen met de cliënt zoeken wij naar een passende aanpak en oplossing. U kunt van ons een duidelijk advies verwachten waarbij ook een kosten / baten analyse gemaakt wordt. Zo weet u waar u aan toe bent. Indien mogelijk proberen wij een kwestie minnelijk (zonder tussenkomst van een rechter) op te lossen. Als dit niet lukt, of wanneer de zaak zich daar niet voor leent, gaan wij een procedure niet uit de weg. U kunt rekenen op onze professionele procedurele bijstand. Ons kantoor vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Onze advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rechtsgebieden waarin zij actief zijn. Ons kantoor beschikt over diverse kwaliteit keurmerken, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw zaak bij ons in goede handen is.


Advocatenkantoor Braakman is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.