mr. L.C.J. Sars

mr. L.C.J. Sars

Advocatenkantoor Braakman

Helmond

Over de advocaat

In 1989 ben ik civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Kort daarna ben ik beëdigd als advocaat en mijn carrière gestart bij Braakman Advocaten (voorheen Brouwers Advocaten). Al vele jaren vorm ik samen met mr. Raymakers de maatschap van Braakman Advocaten.

Als advocaat heb ik ruime ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, waaronder het civiele recht en ondernemingsrecht. Omdat ik in het verleden de nodige faillissementen en schuldsaneringsregelingen heb behandeld als curator en bewindvoerder, beschik ik over brede kennis en ervaring om ondernemers op alle fronten van advies te voorzien. Mijn aanpak is daarbij te omschrijven als praktisch en oplossingsgericht.

Naast het ondernemingsrecht, heb ik mij inmiddels al geruime tijd toegelegd op het arbeidsrecht, personen- en familierecht, letselschade en mediation. Ik ben lid van de specialisatievereniging vFAS als advocaat-scheidingsbemiddelaar.

Als geregistreerd MfN-Mediator behandel ik eveneens arbeidsrechtelijke kwesties. Mediation is een mooie aanvulling op mijn werk als advocaat. Een conflict beslechten is namelijk zeker zo mooi als een zaak winnen. Indien een zaak zich leent voor mediation, geef ik daaraan de voorkeur. Als advocaat kan ik u ook optimale bijstand verlenen in een gerechtelijke procedure.

Talen: Nederlands en Engelsmr. L.C.J. Sars is advocaat bij Advocatenkantoor Braakman in Helmond.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.