mw. mr. F.A. van den Heuvel

mw. mr. F.A. van den Heuvel

Advocatenkantoor Braakman

Helmond

Over de advocaat

Sinds 2010 ben ik als advocaat werkzaam bij Braakman Advocaten. Ik heb mijn rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waar ik in 2008 ben afgestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de Rechtswinkel.

Daar heb ik alvast van de praktijk kunnen proeven. Na mijn studie heb ik een brede werkervaring opgedaan bij een landelijke rechtsbijstandsverzekeraar, waarna ik besloot dat in de advocatuur mijn toekomst ligt. In 2010 ben ik beëdigd als advocaat. Met veel enthousiasme, scherpzinnigheid en een persoonlijke benadering behartig ik uw belangen om samen tot een goede afwikkeling van uw zaak te komen.

Binnen Braakman Advocaten ben ik werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Ik ben in het bijzonder gespecialiseerd in het arbeidsrecht, strafrecht en personen- en familierecht. Ieder rechtsgebied vereist een eigen aanpak en strategie. Moet geprocedeerd worden in uw zaak of kan met bemiddeling en advisering een beter resultaat behaald worden? Als cliënt heeft u immers recht op een oplossingsgerichte benadering, met een juiste afweging van kosten en baten. Ik probeer daarom zo snel mogelijk te inventariseren wat wenselijk en haalbaar is, waarbij u kunt rekenen op mijn integriteit en zorgvuldigheid.mw. mr. F.A. van den Heuvel is advocaat bij Advocatenkantoor Braakman in Helmond.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.