mw. mr. S.H.J. Raessens

mw. mr. S.H.J. Raessens

Advocatenkantoor Braakman

Helmond

Over de advocaat

Na het afronden van de masteropleidingen strafrecht en civiel recht aan de Universiteit van Tilburg ben ik in 2011 beëdigd als advocaat en werkzaam bij Braakman Advocaten. Ik startte mijn carrière met een algemene praktijk en heb ruime ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden.

Als een gedreven en betrokken advocaat heb ik aandacht voor zowel de juridische als de menselijke kant van de zaak en streef ik naar het beste resultaat. In de afgelopen jaren heb ik mij daarom verder gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht, jeugdrecht en (jeugd)strafrecht.
Ik vind het belangrijk dat minderjarigen en hun ouders de juiste bijstand krijgen vanwege het ingrijpende karakter van het jeugdrecht of het jeugdstrafrecht voor de toekomst van een minderjarige.

Ook verleen ik bijstand aan slachtoffers in een strafproces, met name aan slachtoffers van ernstige geweldsmisdrijven en zedendelicten. In de meeste gevallen is het mogelijk om als benadeelde partij aanspraak te maken op een schadevergoeding. Door mijn kennis van onder andere het strafrecht kan ik slachtoffers op de juiste wijze begeleiden en bijstaan.

Het adviseren, procederen en bemiddelen binnen deze specialisaties maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.

Talen: Nederlands en Engelsmw. mr. S.H.J. Raessens is advocaat bij Advocatenkantoor Braakman in Helmond.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.