mr. A.M. Buitenhuis

mr. A.M. Buitenhuis

Advocatenkantoor Buitenhuis

Nieuw-Vennep

Over de advocaat

Advocate Alexandra Maria Buitenhuis is geboren op 13 oktober 1976 te Amsterdam. Vanaf haar geboorte woont zij al in Nieuw-Vennep en heeft daar ook de basisschool en de middelbare school doorlopen. Na het behalen van haar VWO-diploma in 1996 is zij rechten gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam alwaar zij, in november 2000, is afgestudeerd in de richting Strafrecht. Daarnaast heeft zij de verdieping Personen- en Familierecht met goed gevolg afgelegd. Na haar afstuderen heeft zij anderhalf jaar gewerkt voor een incassobureau in Naarden-Vesting op de juridische afdeling. In november 2002 is zij begonnen als advocaatstagiaire bij een advocatenkantoor in de regio Amsterdam. Hier heeft zij voornamelijk de algemene rechtspraktijk beoefend, echter heeft zij zich in grote mate kunnen verdiepen in het Personen- en Familierecht en het Strafrecht. In januari 2006 is zij medewerker geworden op voormeld kantoor.mr. A.M. Buitenhuis is advocaat bij Advocatenkantoor Buitenhuis in Nieuw-Vennep en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.