Advocatenkantoor De Zaak in Recht Utrecht

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Utrecht

Over het kantoor

De Zaak in Recht is een eigentijds en toegankelijk kantoor gespecialiseerd in familierecht, erfrecht, strafrecht en jeugdrecht. Als je met een van deze rechtsgebieden te maken krijgt dan zit je vaak in een van de moeilijkste periodes van je leven. Het is dan belangrijk dat je iemand naast je hebt staan, die weet waar zij het over heeft én waar je vertrouwen in hebt. Wij bieden duidelijk advies en geven je aan waar je kansen en je moeilijkheden liggen. Dat is wel zo duidelijk.

De Zaak in Recht is een eigentijds en toegankelijk kantoor gespecialiseerd in familierecht, erfrecht, strafrecht en jeugdrecht. Als je met een van deze rechtsgebieden te maken krijgt dan zit je vaak in een van de moeilijkste periodes van je leven. Het is dan belangrijk dat je iemand naast je hebt staan, die weet waar zij het over heeft én waar je vertrouwen in hebt. Wij bieden duidelijk advies en geven je aan waar je kansen en je moeilijkheden liggen. Dat is wel zo duidelijk. Als je ons wil leren dan nodigen we je graag uit voor een spreekuurgesprek. Onze secretaresse Elsa is je eerste aanspreekpunt. Het spreekuurgesprek duurt een half uur en is kosteloos. Met een lekkere kop koffie bespreken we je zaak en je vragen. Als je het vervolgens zelf verder kan behandelen dan zijn wij blij voor je. Mocht dat niet lukken dan staan we graag voor je klaar. Wij werken op landelijke basis. Op ons kantoor zijn twee advocaten werkzaam, Ingrid en Ingeborg. Ingrid is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en de VNJA, naast advocaat is zij ook mediator in familiezaken. Ook is zij jeugdrechtspecialist en heeft zij de profileringscursus Strafrecht afgerond. Ingeborg is gespecialiseerd in het familierecht en is erfrechtspecialist.


Advocatenkantoor De Zaak in Recht is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.