mr. H. de Kroon

mr. H. de Kroon

Advocatenkantoor Harriët de Kroon

Hilversum

Over de advocaat

Bent u op zoek naar een gedreven advocaat, dan bent u bij Harriët de Kroon aan het juiste adres. Haar creativiteit en niet aflatende inzet zijn kenmerkend voor haar werkwijze. Vrijwel dagelijks staat advocaat De Kroon bij de politierechter voor cliënten te pleiten en zeer regelmatig met succes. Indien een vrijspraak niet haalbaar is, dan zorgt advocaat De Kroon voor tevreden klanten door er toch het beste van te maken.

Mr. H. de Kroon is vanaf 1993 actief als advocaat en heeft zich sinds 2003 toegelegd op het volwassen- en jeugdstrafrecht. Ze is altijd zeer betrokken bij de mens achter de verdachte en staat voor de belangen van haar cliënt.

Naast haar dagelijkse praktijk is Harriët de Kroon sinds 2014 ook bestuurslid van de Raad van de Orde. Zij beheert de portefeuille strafrecht en houdt zich beleidsmatig bezig met de belangen van verdachten in het strafrecht.mr. H. de Kroon is advocaat bij Advocatenkantoor Harriët de Kroon in Hilversum en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.