mr. Nicole de Houwer-van Wijk

mr. Nicole de Houwer-van Wijk

Advocatenkantoor Kempen

geleen

Over de advocaat

Sinds 1993 werk ik bij Advocatenkantoor Kempen en heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan bij onze kantooroprichter mr. J.W.H. Kempen.

In 2009 heb ik met goed gevolg de opleiding Nederlands Recht aan de Universiteit te Maastricht afgerond en mijn Master Privaatrecht behaald. Tijdens mijn studie heb ik een aantal maanden stage gelopen als griffier bij de Rechtbank Roermond, sector kanton.

Op 1 januari 2013 ben ik toegetreden tot de maatschap Advocatenkantoor Kempen.
Ik voer een algemene rechtspraktijk. Het accent van mijn dienstverlening ligt op het personen- en familierecht (echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, ondertoezichtstellingen), arbeidsrecht (zowel voor werkgevers als werknemers), huurrecht (particulier en zakelijk), onroerend goed recht (koopovereenkomsten, erfdienstbaarheden, opstal), verbintenissenrecht (problemen bij en met en het opstellen van overeenkomsten) en hippisch recht.mr. Nicole de Houwer-van Wijk is advocaat bij Advocatenkantoor Kempen in Geleen.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met ruim 200 advocaten en meer dan 60 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.