Advocatenkantoor Sahin Eindhoven

Advocatenkantoor Sahin

Eindhoven

Over het kantoor

U kunt verwachten dat het kantoor intensief betrokken is bij uw zaak en deze afhandelt met een maximaal resultaat voor u. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij het kantoor terecht voor bijstand in gerechtelijke procedures alsook voor juridisch advies. Advocatenkantoor Sahin staat ook internationale cliënten bij, die hulp nodig hebben in het Nederlands recht.

Het kantoor behandelt de zaken op basis van een uurtarief of tegen vaste prijsafspraken. U kiest wat het beste bij u past. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, dan kunt u na overleg met uw verzekeraar ook door het kantoor worden bijgestaan. De kosten kunnen dan worden vergoed door uw verzekeraar.

Tevens behandelt het kantoor zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel ‘toevoeging’ of ‘pro deo’ genoemd. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, betaalt de Raad van Rechtsbijstand een (groot) deel van de advocaatkosten. U betaalt dan slechts een eigen bijdrage.

Wij staan u graag bij.
Advocatenkantoor Sahin is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.