Advocatenkantoor Schmitz Arnhem

Advocatenkantoor Schmitz

Arnhem

Over het kantoor

Advocatenkantoor Schmitz is de handelsnaam van mr. Frank Schmitz. Hij beschikt over bijna 30 jaar ervaring op de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Zijn cliëntenbestand bestaat zowel uit grote als middelgrote ondernemingen alsmede uit particulieren. Voor een groot deel van zijn cliënten is mr. Schmitz al meer dan 20 jaar het vaste aanspreekpunt voor juridische kwesties.

Binnen het arbeidsrecht kan het dan gaan om ontslag, reorganisatie of het opstellen dan wel beoordelen van arbeidsovereenkomsten of vaststellingsovereenkomsten. In het kader van het ondernemingsrecht staat mr. F.M. Schmitz de ondernemer bij in het kader van het opstellen dan wel controleren van diverse overeenkomsten waaronder algemene voorwaarden, distributieovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten. Met betrekking tot het huurrecht staat hij zijn cliënten bij in huurgeschillen en het opstellen of beoordelen van huurcontracten.

De werkwijze van Advocatenkantoor Schmitz kenmerkt zich door bereikbaarheid, snelheid en efficiëntie. Wij houden niet van onnodig lange brieven en processtukken en wollig taalgebruik. Dat zien cliënten uiteraard terug in de met de werkzaamheden gemoeide kosten. Die blijven op deze manier immers binnen de perken.

Advocatenkantoor Schmitz opereert niet alleen nationaal maar ook internationaal. Het kan dan gaan om het incasseren van vorderingen in het buitenland of om internationale overnames van ondernemingen. Advocatenkantoor Schmitz werkt intensief samen met het Duitse advocatenkantoor Schieck & Kollegen te Emmerich am Rhein.

Het intakegesprek is bij Advocatenkantoor Schmitz altijd gratis en pas na het intakegesprek beslist u of u de zaak daadwerkelijk bij Advocatenkantoor Schmitz in behandeling wenst te geven.

Advocatenkantoor Schmitz is al sinds jaar en dag een betrouwbare en solide juridische dienstverlener waar uw zaak in goede handen is.


Advocatenkantoor Schmitz is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.