Schuerman Advocaten Rotterdam

Schuerman Advocaten

Rotterdam

Over het kantoor

Schuerman advocaten is een kantoor waar professionaliteit, betrouwbaarheid en transpirantie voorop staan. Wij zijn werkzaam met drie ambitieuze advocaten die voor u klaar staan en er alles aan zullen doen om het beste resultaat in uw zaak voor u te bereiken. Bij ons staat u centraal. Wij zullen naar u luisteren, met u mee denken en u adviseren. Schuerman advocaten is een kantoor waar professionaliteit, betrouwbaarheid en transpirantie voorop staan. Wij zijn werkzaam met drie ambitieuze advocaten die voor u klaar staan en er alles aan zullen doen om het beste resultaat in uw zaak voor u te bereiken. Bij ons staat u centraal. Wij zullen naar u luisteren, met u mee denken en u adviseren. Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij een kennismaking wordt uw zaak met u besproken en vervolgens beoordeeld. Na het analyseren van uw zaak zullen wij u informeren over de kansen en verwachtingen. Hierbij zijn wij eerlijk en transparant. Ook wordt u goed geïnformeerd over de kosten van onze diensten. Hierdoor weet u waar u van te voren waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij kunnen u bijstaan op de rechtsgebieden familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, sociaal zekerheidsrecht en strafrecht. Wij leveren juridische diensten op hoog niveau waarbij de advocaten gespecialiseerd en ervaren zijn op de rechtsgebieden waarin wij onze diensten aanbieden. Schuerman advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk kantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.


Schuerman Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 176 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 176 advocaten en meer dan 57 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.