mr. Eva Schermerhorn

mr. Eva Schermerhorn

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Amsterdam

Over de advocaat

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als hoofdvak Privaatrecht. Ik ben in januari 1993 als advocaat beëdigd. Ik ben aanvankelijk gaan werken bij een klein advocatenkantoor dat ik samen met drie anderen had opgericht. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille. Vóór ik advocaat werd heb ik gewerkt bij het Bureau voor Rechtshulp, waar ik adviseerde op het gebied van het arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en huurrecht.

Als advocaat ben ik mij blijven specialiseren in het arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht. Daarnaast ben ik mij gaan bezighouden met het ambtenarenrecht en ook het personen- en familierecht heeft mijn interesse. Hiernaast werk ik als MfNmediator, vooral op het gebied van arbeidsrecht en familierecht. Ik ben lid van de specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (SSZ), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv).

Ik heb een jarenlange ervaring in veel facetten van de rechtsgebieden waar ik mij mee bezig houd. Ik bied kwalitatief gedegen juridische bijstand aan zowel particulieren als ondernemers, tegen redelijke tarieven, rekening houdend met de zwaarte van de zaak en de mogelijkheden van client.

Ik vind het belangrijk om kwalitatief goede rechtshulp te bieden en clienten eerlijk en zo goed mogelijk te adviseren. Ik houd de belangen van mijn clienten in het oog en ben benaderbaar en goed bereikbaar. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk in overleg en samenwerking met clienten een strategie te bepalen. Als het nodig is voer ik met inzet en zorgvuldigheid procedures bij de rechter, maar ik zie ook het belang om in voorkomende gevallen te proberen een andere oplossing te bereiken, rekening houdend met de belangen van partijen. Mediation kan daarvoor een goed middel zijn. Zowel als advocaat als wanneer ik optreed als mediator ben ik betrokken en enthousiast.

Ik spreek Nederlands en Engels.mr. Eva Schermerhorn is advocaat bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille in Amsterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.