mr. Lieselotte Hellinga

mr. Lieselotte Hellinga

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Amsterdam

Over de advocaat

Na mijn studie ben ik in 2012 als advocaat aan de slag gegaan bij een klein advocatenkantoor in Amsterdam. Ik ben algemeen opgeleid en heb kennis mogen maken met de vele kanten van het recht. Na vier jaar heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Advocatenkantoor Seegers & Lebouille waar ik een civiele (proces)praktijk voer.

Ik haal voldoening uit het vinden van oplossingen waarmee cliënten echt tevreden zijn. Tevreden ben ik pas wanneer zowel de cliënt als ikzelf weten dat het best mogelijke resultaat is bereikt. De weg naar dit resultaat is steeds anders en altijd weer uitdagend. Een goede advocaat is voor mij een advocaat die creatief is, goed kan luisteren, een open blik heeft en bereid is de onbekende weg te kiezen. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme komen dan ook goed van pas.

Een voormalig collega schreef over mij: “Lieselotte maakt een zaak zich snel eigen, is vlot van begrip en houdt van aanpakken. Toegankelijkheid is voor haar erg belangrijk en zij beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen.”

Ik ben actief op het gebied van het huurrecht, arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door, het liefst op of nabij het strand, samen met familie en/of vrienden. Daarnaast ben ik voorzitter van de stichting Amazing Children. Amazing Children helpt jonge westerse vrijwilligers om de leefomstandigheden en kansen van Afrikaanse kinderen te verbeteren.mr. Lieselotte Hellinga is advocaat bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille in Amsterdam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 262 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 262 advocaten en meer dan 103 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.