Advocatenkantoor Suzan de Jong

Advocatenkantoor Suzan de Jong

Groningen

Over het kantoor

Advocatenkantoor Suzan de Jong is een kantoor in Groningen gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Het kantoor verleent rechtshulp aan  cliënten in Noord Nederland.

Door de beperkte omvang van het kantoor is er voldoende aandacht en ruimte voor persoonlijke rechtshulp tegen scherpe tarieven. Het kantoor werkt als het kan met vaste prijsafspraken. Cliënten kunnen ook terecht voor rechtshulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoegingen). Het kantoor is aangesloten bij de raad voor rechtsbijstand (high trust) en het juridisch loket. Ook cliënten met een rechtsbijstandsverzekering kunnen bij dit kantoor rechtshulp krijgen.

Heeft u een conflict omdat u niet kunt werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dreigt er ontslag? Het kantoor helpt u met juridisch overleg, onderhandeling met de werkgever of als het nodig is een juridische procedure bij de rechtbank.

Wordt uw uitkering geweigerd, gekort, beëindigd of krijgt u een boete? Het kantoor helpt u met bezwaar en eventueel beroep. Het kantoor beschikt over goede contacten met medische deskundigen voor een medische onderbouwing in arbeidsongeschiktheidszaken.

U kunt bij dit kantoor terecht bij problemen met:

Uitkering

Ontslag

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Loon

Wmo
Advocatenkantoor Suzan de Jong is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.