mr. Suzan de Jong

mr. Suzan de Jong

Advocatenkantoor Suzan de Jong

Groningen

Over de advocaat

In 2000 ben ik voor het eerst beëdigd als advocaat. Ik werkte toen bij een kantoor met 6 advocaten en heb ervaring opgedaan op verschillende rechtsterreinen.  Vanaf 2006 heb ik gewerkt bij een rechtsbijstandsverzekering en mij volledig verdiept in arbeids- ambtenaren- en sociaal zekerheidsrecht.  In deze periode heb ik ook een postdoctorale leergang arbeidsrecht bij de Rijksuniversiteit Groningen behaald. De laatste jaren kreeg ik steeds meer te maken met zaken waarin arbeidsongeschiktheid speelde. Ik vond het boeiend om mij daar verder in te specialiseren. In 2018 ben ik weer begonnen als advocaat, gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

 

Met de mensen bekijk ik hoe in hun specifieke situatie het probleem het beste kan worden aangepakt en probeer ik escalatie te voorkomen. Het liefst doe ik dat buiten de rechtszaal. Dat kan betekenen dat bij bepaalde ontwikkelingen de aanpak moet worden bijgesteld. Verder kan het zijn dat ik eerst adviseer op de achtergrond of ik probeer zo snel mogelijk met alle partijen in gesprek te komen. Steeds blijf ik kijken wat de beste keuze is in een situatie. Dat kan ook een hele praktische keuze zijn. Ik houd regelmatig contact met cliënten zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Dat doe ik graag in duidelijke en begrijpelijke taal.mr. Suzan de Jong is advocaat bij Advocatenkantoor Suzan de Jong in Groningen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.