E. (Elkan) Spijer

E. (Elkan) Spijer

Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer

Maasdijk

Over de advocaat

Elkan Spijer is na zijn rechtenstudie in Leiden gestart als jurist bij branchevereniging BOVAG. In 1999 maakte hij de overstap naar de commerciële advocatuur. Elkan is vervolgens onder meer werkzaam geweest (op de sectie arbeidsrecht) bij een van de grotere advocatenkantoren in Rotterdam. De Rotterdamse manier van denken, doen en werken, sluit goed aan bij de mentaliteit in het Westland. Reden waarom Elkan zich in 2006 aansloot als partner bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Elkan Spijer voert een algemene (proces)praktijk, met de nadruk op het arbeidsrecht. Hij heeft met succes de postdoctorale specialisatieopleidingen arbeidsrecht (PALA) en de aanvullende PALA+ afgerond. Voorts is Elkan toegelaten tot een aantal arbeidsrechtelijke specialisatieverenigingen. Elkan biedt ondersteuning bij het oplossen van een arbeidsgeschil (bijvoorbeeld de beëindiging van een arbeidsovereenkomst). Als het kan door een praktische oplossing, maar zo nodig ook via de rechter. Voorts kan Elkan u ook begeleiden bij een arbeidsrechtelijk verandertraject, zoals een reorganisatie of wijziging van de arbeidsvoorwaarden. Door zijn kennis van- en ervaring in het arbeidsrecht is Elkan de partner voor menig werkgever en werknemer in het Westland en (ver) daarbuiten.

Naast het arbeidsrecht houdt Elkan Spijer zich ook bezig met de algemene (handels)praktijk. Daarin staat hij voornamelijk ondernemers bij in conflicten met leveranciers en/of klanten.

Bent u op zoek naar een geroutineerde (arbeidsrecht)advocaat die het klappen van de zweep kent? Neem dan vrijblijvend contact op met Elkan.

RECHTSGEBIEDEN:
Elkan Spijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Arbeidsrecht
Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

LID VAN:
Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA)E. (Elkan) Spijer is advocaat bij Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer in Maasdijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.