mr. G.L. Gijsbert

mr. G.L. Gijsbert

Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer

Maasdijk

Over de advocaat

Gerard Gijsberts is sinds 1999 werkzaam als advocaat. Na jarenlang op verschillende rechtsgebieden waaronder arbeidsrecht, strafrecht en bestuursrecht en bij verschillende kantoren in Den Haag werkzaam te zijn geweest, is bij hem de behoefte ontstaan zich verder te specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht. Dit mede omdat zich de laatste jaren in het arbeidsrecht een aantal ingrijpende wetswijzigingen heeft voorgedaan. In 2018 heeft Gerard Gijsberts de Postacademische Leergang arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met succes afgerond.

Omdat bij hem de wens bestond om voor zowel particulieren als ondernemers op te treden op het gebied van het arbeidsrecht, heeft Gerard Gijsberts zich in november 2019 aangesloten bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Gerard staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Bij cliënten staat Gerard Gijsberts bekend als betrouwbaar, realistisch en in staat het maximale uit de zaak te halen. Hij is betrokken en een pragmatische oplossing staat bij hem voorop, maar als het niet anders kan schuwt hij de gang naar de rechter niet. Het gaat er uiteindelijk om welke oplossing het beste bij u past!

Talen: Nederlands, Engelsmr. G.L. Gijsbert is advocaat bij Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer in Maasdijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.