mr. M. Vogelaar

mr. M. Vogelaar

Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer

Maasdijk

Over de advocaat

Michiel Vogelaar is al ruim 17 jaar werkzaam als advocaat in het Westland. Hij staat al jaren ondernemers bij. Hij is lid van diverse ondernemersverenigingen waaronder VNO-NCW.

Binnen het familierecht gaat zijn belangstelling uit naar de meer complexe familiezaken. Zijn speciale interesse gaat uit naar het huwelijksvermogensrecht, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en gemeenschappen en het alimentatierecht.

Bij familierechtzaken spelen voor zowel ondernemers als particulieren persoonlijke belangen en emoties vaak een grote rol. Michiel Vogelaar is naast advocaat ook MfN-registermediator. Door zijn juridische kennis en inzicht in de menselijke verhoudingen kunt u dan ook uitstekend bij hem terecht om in goed overleg tot afspraken te komen.

Indien een alimentatiekwestie of andere familierechtkwesties niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dan gaat Michiel Vogelaar een procedure bij de rechtbank zeker niet uit de weg.mr. M. Vogelaar is advocaat bij Advocatenkantoor Vogelaar Bosch Spijer in Maasdijk en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.