Advocatenpraktijk Sangar Rotterdam

Advocatenpraktijk Sangar

Rotterdam

Over het kantoor

Bij Advocatenpraktijk Sangar staan niet de zaken, maar de cliënten centraal.

Wij krijgen zeer regelmatig telefoontjes van cliënten die aangeven dat ze op zoek zijn naar een nieuwe advocaat, omdat ze zich slechts een ‘nummer’ voelen bij hun huidige advocaat, omdat ze hun advocaat maar niet kunnen bereiken of omdat ze het gevoel hebben dat hun advocaat zich niet 100% inzet.

Om dit soort klachten te voorkomen zij we zeer selectief in de zaken die wij aannemen. Wij kijken daarbij niet alleen naar het dossier, maar ook naar de mensen achter het dossier. Een echtscheiding of een alimentatiezaak neemt doorgaans veel tijd in beslag. Het is van belang dat de advocaat en de cliënt het goed kunnen vinden met elkaar, omdat samen een intensief en soms ook emotioneel (vooral bij echtscheidingen- en omgangszaken) ‘traject’ wordt ingegaan. We spreken bewust van ‘traject’ en niet van procedure omdat wij ons altijd inzetten om onderling, zonder tussenkomst van een rechter, tot goede afspraken te komen. Met mr. Sangar hebben we ook een uitstekende conflictbemiddelaar in huis die soms in schier onmogelijke zaken mooie resultaten heeft geboekt. Mocht een gang naar de rechter onvermijdelijk zijn, dan zien we dat altijd als specialisten op dit gebied met veel vertrouwen tegemoet. Wij nemen ook nooit telefonisch een zaak aan. Alvorens wij een zaak in behandeling nemen, plannen we altijd een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kosteloze gesprek onderzoeken we de mogelijkheden in het dossier en ook de match tussen cliënt en advocaat. Als beide partijen na het gesprek een goed gevoel hebben en met elkaar verder willen, dan hebben we een match: de advocaat staat achter de cliënt en het dossier en de cliënt staat achter de advocaat en het kantoor. Een match betekent een goede professionele band tussen cliënt en advocaat, goede communicatie tussen cliënt en advocaat, goed bereikbare advocaat en een advocaat die zich 100% inzet voor uw zaak.


Advocatenpraktijk Sangar is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 316 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 316 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.