mr. F.E. Boonstra

mr. F.E. Boonstra

AdvoConsult Advocatuur

s-Gravenhage

Over de advocaat

Mr. Boonstra studeerde rechten en filosofie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds 1977 is hij werkzaam als advocaat. Ruim 20 jaar was hij lid van advocatenmaatschappen, die hem de gelegenheid boden om zich op vele rechtsgebieden te specialiseren, zoals het aanbestedingsrecht, mededingingsrecht, bouwrecht, faillissementsrecht, i.e. recht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en bank- en financieel recht.

Momenteel begeleidt en adviseert mr. Boonstra mensen die door werkverlies, echtscheiding of ernstige ziekte gedwongen zijn hun huis te verkopen en dan geconfronteerd worden met een restschuld, omdat de opbrengst lager is dan de destijds verstrekte hypothecaire lening, of een aflossingsvrije persoonlijke lening niet kunnen aflossen. Wij bereiken veel schikkingen met geldverstrekkers, maar, indien nodig, wordt geprocedeerd. Dat gebeurt uiteraard alleen na grondige afweging van alle aspecten in overleg met de cliënt.

Ook begeleidt mr. Boonstra mensen, die, om wat voor reden ook, geen vaste woon- en verblijfplaats hebben. Daarbij wordt bekeken of een briefadres, ook wel postadres genoemd, mogelijk en noodzakelijk is.

Verder is mr. Boonstra een vraagbaak voor ondernemers als het gaat om het opstellen en controleren van contracten, algemene voorwaarden, de incasso van vorderingen en problemen met werknemers en verhuurders.

Veel ervaring heeft mr. Boonstra met het aanvechten van bestemmingsplannen, bouwbesluiten en het begeleiden van ondernemers in overleg met gemeentelijke en provinciale overheden.mr. F.E. Boonstra is advocaat bij AdvoConsult Advocatuur in s-Gravenhage en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.