mr. Mirte van Lingen

mr. Mirte van Lingen

Rensen Advocaten

Over de advocaat

In 2009 is mr. M. van Lingen (cum laude) afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kort daarop is zij beëdigd als advocaat. Zij heeft sinds haar studie al een grote interesse gehad voor het familierecht. Zo heeft zij tijdens haar studie onder meer gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel en examentrainingen gegeven in het vak familierecht.

mr. M. van Lingen is gedreven in haar werk en betrokken bij haar cliënten. Zij is van mening dat met overleg en respect voor elkaars belangen, het beste resultaat kan worden geboekt in een familierecht-kwestie. U kunt dan ook goed bij haar terecht als u op zoek bent naar een overlegadvocaat voor één partij of een mediator voor twee partijen. Als het nodig is, zal zij een procedure echter niet uit de weg gaan. In dat kader adviseert en procedeert zij met regelmaat over alimentatie, de verdeling van huwelijksgemeenschappen en de afwikkeling van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden (verrekenbedingen) bij scheiding.  mr. M. van Lingen staat daarin zowel ondernemers als particulieren bij. Ook afstammingskwesties, gezags- en omgangskwesties en diverse andere aspecten van het familierecht, waaronder niet in de laatste plaats het erfrecht, hebben haar interesse.

In juli 2015 heeft mr. M. van Lingen de specialisatieopleiding familierecht van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS) cum laude afgerond. Momenteel volgt zij de opleiding tot advocaat-scheidingsbemiddelaar.

Naast haar werkzaamheden in het familie- en erfrecht, adviseert mr. M. van Lingen aan particulieren, ondernemers en woonstichtingen in het kader van het huurrecht, waaronder beëindiging van woonruimte, overlastzaken, huurprijsvermindering en andere aan huurrecht verwante zaken.

mr. M. van Lingen heeft zich van 2011 tot en met 2013 enige jaren actief ingezet binnen de Vereniging De Jonge Balie Alkmaar, eerst als secretaris en daarna als voorzitter van het bestuur. Ook is zij als bestuurslid verbonden aan de Stichting Permanente Opleiding Alkmaar en is zij lid van Rotaract Club Alkmaar.

mr. Mirte van Lingen is advocaat bij Rensen Advocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.