mr. Ton van der Baan

mr. Ton van der Baan

De Haan Advocaten

Over de advocaat

Ton van der Baan is sinds 1993 werkzaam in de advocatuur. Daarvoor is hij 7 jaar werkzaam geweest bij de Rechtbank Amsterdam, onder meer als senior-gerechtssecretaris, gespecialiseerd in zaken bij de meervoudige kamer.

Voordat hij zich per 1 augustus 2013 aansloot bij De Haan Advocaten & Notarissen is Ton meerdere jaren (mede-)eigenaar van een advocatenkantoor geweest en weet hij als geen ander hoe het is om ondernemer te zijn in een economisch dynamische omgeving.

Daarnaast heeft Ton inmiddels zeer ruime ervaring in de algemeen civielrechtelijke advies- en procespraktijk met de nadruk op het verbintenissenrecht (contractenrecht, wanprestatie, incasso, onrechtmatige daad) en het arbeidsrecht, waarbij hij zowel werkgevers als werknemers bijstaat. Zijn cliënten variëren van (middel-)grote ondernemingen tot beginnende ondernemers in het MKB. Ton wordt door zijn relaties en cliënten omschreven als nauw betrokken, daadkrachtig en praktisch.

Door zijn lidmaatschap van verschillende belangen- en netwerkorganisaties en bestuurlijke nevenfuncties, waaronder het voorzitterschap van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF), alsmede zijn lidmaatschap van Rotary Lelystad Batavia, is Ton zowel zakelijk als ook maatschappelijk actief en beschikt hij over een uitgebreid netwerk in Flevoland en daar buiten.

Ton zijn specialisatie is Algemeen Civiel en Ondernemingsrecht.

mr. Ton van der Baan is advocaat bij De Haan Advocaten.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.