Alt Kam Boer Advocaten Den Haag

Alt Kam Boer Advocaten

Den Haag

Over het kantoor

mr. Gijs Blom is sinds 1997 advocaat, hij heeft 20 jaar gewerkt in Nieuwerkerk aan de IJssel en is nu terug in zijn geboortestad Den Haag. Per 1 april 2020 is hij toegetreden tot Alt Kam Boer Advocaten. Gijs treedt op voor het bedrijfsleven en voor particulieren.

Hij is gespecialiseerd in de volgende (rechts)gebieden:

Tot slot heeft Gijs een praktische benadering voor ogen en kan hij ingewikkelde zaken in een begrijpelijke taal behandelen.

Alt Kam Boer advocaten is gevestigd in Den Haag en is gespecialiseerd in de volgende (rechts)gebieden: cassatie, arbeidsrecht, civiel (proces)recht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft al 25 jaar ervaring in het behandelen van civiele procedures, waaronder civiele cassatie bij de Hoge Raad, arbeidsrecht, civiel (proces)recht en ondernemingsrecht. Het kantoor biedt daarnaast procesbegeleiding in feitelijke instanties ter vergroting van de winstkansen en van de mogelijkheden in cassatie. Het kantoor mag zich dan ook met recht specialist in het burgerlijk (proces)recht noemen. Zij zoeken voor elk probleem in overleg met de cliënt naar een oplossing op maat. Soms betekent dat het voeren van een procedure. Soms betekent dat een minnelijke schikking. Het belang van de cliënt staat daarbij centraal. Indien mogelijk geven wij u daarbij tevens een begroting van de kosten die u kunt verwachten


Alt Kam Boer Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.