mr. Maud Duin

AD Advocaten

Over de advocaat

Maud heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting strafrecht. Na haar studie is zij als docent straf(proces)recht aan deze universiteit verbonden gebleven, totdat zij in 2011 begon met de opleiding tot rechter bij de rechtbank Noord-Holland.

Maud heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting strafrecht. Na haar studie is zij als docent straf(proces)recht aan deze universiteit verbonden gebleven, totdat zij in 2011 begon met de opleiding tot rechter bij de rechtbank Noord-Holland.

Binnen de rechtersopleiding is Maud werkzaam geweest als gerechtssecretaris binnen de sectoren straf- en civielrecht, als rechter-plaatsvervanger bestuursrecht en als Officier van Justitie. Maud weet dus als geen ander hoe een rechter een zaak beoordeelt.

In het kader van de rechtersopleiding is Maud thans werkzaam als advocaat bij AD Advocaten. Maud hecht aan een no-nonsense benadering en stelt het belang van iedere cliënt voorop.

mr. Maud Duin is advocaat bij AD Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.