Anik Advocaten Arnhem

Anik Advocaten

Arnhem

Over het kantoor

Anik Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor dat deelneemt aan het Omnius Advocatennetwerk. Bij Anik Advocaten staat klantgerichtheid en kennis van zaken hoog in het vaandel. Iedere cliënt kan rekenen op specialistische kennis en advies binnen de aangeboden rechtsgebieden. De kennis wordt met u gedeeld, zodat u in de toekomst soortgelijke problemen voor kunt zijn. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig en wordt u te allen tijde een luisterend oor geboden. Uw zorgen nemen ze van u over.

Slagingskans en pro deo

Een belangrijk kenmerk van het kantoor is dat u direct duidelijkheid heeft over de slagingskans van uw zaak; als het even kan al tijdens het eerste telefoongesprek. Een tweede belangrijk kenmerk is dat u ook weet wat de kosten zullen bedragen, hierin zijn ze duidelijk. Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging), regelen ze dat gewoon. De kwaliteit van het werk zal hier nooit onder lijden.

Heldere begroting en prijsafspraak

Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging dan wordt op uw verzoek vooraf een begroting of inschatting gegeven van de te verwachten kosten. Ook is het in sommige gevallen mogelijk vooraf een vaste prijsafspraak te maken voor uw zaak.


Anik Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 330 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 330 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.