mr. E. Düsünceli

mr. E. Düsünceli

Anik Advocaten

Arnhem

Over de advocaat

In het jaar 2016 is mr. E. Düsünceli afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij is gespecialiseerd in het strafrecht, sociale zekerheidsrecht, huurrecht en het ondernemingsrecht.

Door zijn brede kennis in de verschillende aspecten van het recht is hij actief op meerdere rechtsgebieden. Mr. E. Düsünceli heeft een resultaatgerichte, assertieve, ondernemende persoonlijkheid met een uitstekend analytisch vermogen die gestructureerd te werk gaat. Dit schept duidelijkheid voor zijn cliënt zodat hij/zij weet waar die aan toe is. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel. Thans is mr. E. Dusunceli voornamelijk actief op het gebied van het strafrecht, bestuursrecht en huurrecht.

Hij behandelt een breed pallet aan bezwaar en beroepszaken tegen overheidsbesluiten op het gebied van sociaal zekerheidsrecht, werkeloosheidswet, bijstandsuitkering en op het gebied van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen (WIA/WAO). mr. Dusunceli heeft inmiddels een grote schat aan ervaring in het procederen tegen overheidsbesluiten en staat u graag ter dienst. Dit alles tegen een uitermate scherp uurtarief of op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Een succesvolle doorzetter die gaat voor het uiterste om de belangen van zijn cliënt te behartigen. Dat is waar mr. E. Düsünceli bekend om staat. Geen zaak is hetzelfde en dit zorgt voor een blijvende uitdaging en succes!

Indien u onverhoopt betrokken bent geraakt in een juridisch geschil of meent u voldoende grond te hebben om zelf een geschil aan een rechterlijk oordeel voor te leggen, dan bent u bij mr. E. Dusunceli aan het juiste adres.mr. E. Düsünceli is advocaat bij Anik Advocaten in Arnhem en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 311 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 311 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.