Arie Brink Advocaten Heerenveen

Arie Brink Advocaten

Heerenveen

Over het kantoor

Mr. Arie Brink is al ruim veertig jaar een begrip in Heerenveen en omgeving. Een advocaat met een schat aan ervaring en een geweldig netwerk.

Arie Brink Advocaten is een advocatenkantoor dat bestaat uit vier gedreven advocaten en twee juristen, een gemêleerd gezelschap met een goede mix tussen ervaring en creativiteit, die elkaar op verschillende rechtsgebieden uitstekend aanvullen.

Naast de advocatuur is er ook Brink Makelaardij. Een snelle waardebepaling van de woning is belangrijk bij (bijvoorbeeld) een echtscheiding of een nalatenschap. Mr Brink zet U centraal en kan U adviseren over het ""hele plaatje"". Met deze combinatie hebt U snel een overzicht en dat geeft U rust.

Arie Brink Advocaten onderscheidt zich met het ZJD. Een dienstverleningspakket voor de ondernemer, waarbij wij fungeren als een ""huisadvocaat"". Wij denken met de ondernemer mee, geven passend advies en wijzen op eventuele kansen en risico's.


Arie Brink Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.