mr. Marjolein Daansen

mr. Marjolein Daansen

Avinci Advocaten

Rotterdam

Over de advocaat

Tijdens haar studie is mr. Daansen werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Arnhem op de sectoren Handel en Familie&Jeugd. Voorts is zij als student-assistent werkzaam geweest voor het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs.

Ook heeft zij geparticipeerd in diverse studieverenigingen waar zij diverse bestuurs- en commissiefuncties heeft vervuld. Tijdens haar studie was mr. Daansen actief binnen het Pleitgenootschap Rota Carolina en heeft zij deelgenomen aan diverse pleitwedstrijden, zoals de Nationale Pleitmarathon te Rotterdam (2008) en Maastricht (2009) alsmede de Nationale Snelpleitwedstrijden Tilburg.

Direct na haar afstuderen is mr. Daansen haar loopbaan begonnen bij een grote verzekeraar. Zij behandelde daar uiteenlopende aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken. In 2011 maakte zij de overstap naar de advocatuur. Sinds februari 2013 is zij werkzaam bij Avinci Advocaten te Rotterdam.mr. Marjolein Daansen is advocaat bij Avinci Advocaten in Rotterdam.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.