mr. Erik Doornbos

mr. Erik Doornbos

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Over de advocaat

In het jaar 2004 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de studie werd ik door diverse bijbanen gegrepen
door het vak van advocaat. Dat is er de reden van dat ik in datzelfde jaar ben begonnen als advocaat bij een groot Advocatenkantoor in het oosten van het land.

Na vervolgens een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in het midden van het land, ben ik in april 2011 begonnen bij Seegers & Lebouille. Ik richt mij bij Seegers & Lebouille, net als ik heb gedaan bij de andere kantoren waar ik heb gewerkt, op de volgende rechtsgebieden:

In 2011 heb ik de Grotius Specialisatieopleiding Faillissementsrecht, vereist voor het lidmaatschap van de Vereniging voor Insolventie Advocaten (Insolad) met goed gevolg gevolgd.

Naast mijn werkzaamheden houd ik mij met name bezig met mijn grootste hobby en passie: de triatlonsport. Het trainen voor en het deelnemen aan triatlons zorgt voor een goede uitlaatklep en de nodige ontspanningsmomenten. Bovendien komt het doorzettingsvermogen wat nodig is om deze sport met succes te beoefenen goed van pas in mijn dagelijkse werk: Opgeven is voor mij, niet alleen bij triatlons maar ook in mijn werk, geen optie!

mr. Erik Doornbos is advocaat bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.