mr. Lieselotte Hellinga

mr. Lieselotte Hellinga

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Over de advocaat

Na mijn studie ben ik vrijwel direct als advocaat aan de slag gegaan bij een klein advocatenkantoor in Amsterdam. Ik ben algemeen opgeleid en heb kennis mogen maken met de vele kanten van het recht.

Na vier jaar heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Advocatenkantoor Seegers & Lebouille waar ik een civiele (proces)praktijk voer.

Ik haal voldoening uit het vinden van oplossingen waarmee cliënten echt tevreden zijn. Tevreden ben ik pas wanneer zowel de cliënt als ikzelf weten dat het best mogelijke resultaat is bereikt. De weg naar dit resultaat is steeds anders en altijd weer uitdagend. Een goede advocaat is voor mij een advocaat die creatief is, goed kan luisteren, een open blik heeft en bereid is de onbekende weg te kiezen. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme komen dan ook goed van pas.
Een voormalig collega schreef over mij: “Lieselotte maakt een zaak zich snel eigen, is vlot van begrip en houdt van aanpakken. Toegankelijkheid is voor haar erg belangrijk en zij beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen.”

Aan mijn algemene opleiding heb ik een brede interesse overgehouden. Dit is de reden dat ik actief ben op meerdere rechtsgebieden. Mijn praktijk bestaat uit civielrechtelijke kwesties op het gebied van onder meer: algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, burenrecht, huurrecht, letselschade en personen- & familierecht.

mr. Lieselotte Hellinga is advocaat bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille.

Uurtarieven Omnius advocaten

Deelnemende advocaten bij Omnius werken met 4 vaste uurtarieven. Afhankelijk van de ervaring en specialisaties van de advocaat.
€ 120, 00
Junior advocaat
€ 170, 00
Medior advocaat
€ 220, 00
Senior advocaat
€ 280, 00
Specialist
Afhankelijk van de inhoud van de zaak en de persoonlijke wensen van de cliënt, wordt bekeken welke juridische dienstverlener qua kennis en ervaring het beste past en welk uurtarief geldt. Neem contact op met de intakebalie om te weten welk type advocaat het beste past bij uw situatie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.