mr. Rudolf van der Ham

mr. Rudolf van der Ham

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Over de advocaat

Reeds voordat ik in 2013 afstudeerde aan de Universiteit Utrecht, hield ik mij bezig met sociaal maatschappelijke thema’s. Toen al ontdekte ik de kracht én de ontoereikendheid van de rechtsbescherming die ‘het recht’ ons in het alledaagse biedt.

Tijdens mijn werkzaamheden bij diverse maatschappelijke organisaties, al dan niet als vrijwilliger, besefte ik dat rechten en kansen niet voor iedereen vanzelfsprekend en gelijk zijn. Des te belangrijker is het dat deskundige en betaalbare rechtsbijstand voor iedereen toegankelijk is en blijft. In mijn praktijk richt ik mij onder andere op het sociaal zekerheidsrecht en algemeen civiel recht. Als advocaat houd ik in elke zaak het belang van de cliënt voor ogen en ga ik tot het uiterste in mijn streven naar kwaliteit. Net als bij de sporten die ik beoefen, kan ik geen genoegen nemen met minder dan mogelijk is. Maximale inzet is een voorwaarde om tot goede resultaten te komen, iets wat cliënten dan ook altijd van mij mogen verwachten. Ook vind ik het belangrijk om heldere afspraken te maken én na te komen. Ik ben duidelijk, eerlijk en goed bereikbaar voor mijn cliënten. Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is mijn belofte.

mr. Rudolf van der Ham is advocaat bij Advocatenkantoor Seegers & Lebouille.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.