mr. Arend Lanting

mr. Arend Lanting

Beek Advocaten

Leeuwarden

Over de advocaat

Mr. Arend Lanting is advocaat sinds 1976. Hij werkt in Leeuwarden. Vanwege zijn jarenlange werkervaring kan hij ondernemers met vragen over onder andere het arbeidsrecht, als u een geschil met een medewerker heeft, en het contractenrecht, als de wederpartij de afspraken niet nakomt, uitstekend helpen. Hij geeft onder andere advies, bemiddelt bij geschillen, stelt contracten op en procedeert bij de rechtbank of het gerechtshof.

In sommige situaties kan advocaat Arend Lanting uw probleem met een brief of een telefoongesprek oplossen. In andere situaties is meer bijstand nodig: hij moet bijvoorbeeld onderhandelen met de wederpartij of het komt tot een procedure bij de rechtbank. Advocaat Lanting maakt een inschatting over uw zaak en geeft aan wat er nodig is om uw juridische probleem op te lossen. Indien nodig gaat hij tot het uiterste om u te helpen.

Kenmerkend aan advocaat Arend Lanting is zijn sociale betrokkenheid en tegelijkertijd zijn zakelijke aanpak. Hij verliest uw belangen nooit uit het oog, tevens houdt hij rekening met deemotionele kant van de zaak. Hij streeft er naar om op juridische wijze een oplossing voor uw probleem te vinden.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Arend Lanting inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. Arend Lanting is advocaat bij Beek Advocaten in Leeuwarden.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.