Mr. C. Berghout

Mr. C. Berghout

Berghout advocaten

Rijswijk

Over de advocaat

Mr. (Claudia) Berghout is een zeer betrokken advocaat, die vrij snel een inschatting kan maken van
de kans van slagen in een zaak.
Belangrijk voor haar is dat u weet waar u aan toe bent. Ze behandelt zaken op het gebied van het strafrecht, slachtofferzaken en civiel recht. Het dienstverband als gerechtssecretaris in de strafsector van de Rechtbank Haarlem heeft de basis gelegd voor haar kennis van alle mogelijke strafrechtelijke procedures. Voorbeelden zijn raadkamerzittingen met als onderwerp schadevergoeding vanwege onterecht ondergane voorlopige hechtenis, de inbeslagname van goederen en de inhouding van een rijbewijs. Verder staat zij slachtoffers bij in strafzaken. Dat kan zijn vanaf het doen van aangifte bij de politie tot aan de behandeling van de vordering van de benadeelde partij op zitting. In het civiele recht staat zij zowel particulieren als ondernemers bij


Mr. C. Berghout is advocaat bij Berghout advocaten in Rijswijk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 166 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1902 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 166 advocaten en meer dan 57 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.