Berntsen Mulder Advocaten Alphen aan den Rijn

Berntsen Mulder Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over het kantoor

Wij helpen u graag met het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. U kunt zich richten op herstel en wij regelen de juridische zaken.

Berntsen Mulder Advocaten hoort al meer dan 25 jaar tot de top van de Nederlandse Letselschadeadvocatuur. Die naamsbekendheid helpt u, omdat ook verzekeraars weten dat we een gerenommeerd advocatenkantoor zijn. We praten als het kan, maar gaan naar de rechter als dat nodig is. Ook daar hebben we veel ervaring mee.

Hoe kan het dat u de beste juridische bijstand krijgt en daar niet voor hoeft te betalen. In de wet staat dat de aansprakelijke partij uw schade moet betalen én uw advocaatkosten. Zo betaalt de verzekeraar dus uw advocaat.

Naast letselschade behandelen onze collega-advocaten ook andere zaken. Zoals zaken over:

 • Arbeidsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Familierecht en
 • Contractenrecht

Waar nodig kunnen we dus snel schakelen met gespecialiseerde advocaten op andere rechtsgebieden.

Zo bieden we u de maximale ondersteuning in uw letselschadezaak.

Ons team staat klaar om u te helpen.
Berntsen Mulder Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.