mr. M.R. (Marley) Sijlbing

mr. M.R. (Marley) Sijlbing

Berntsen Mulder Advocaten

Alphen aan den Rijn

Over de advocaat

“In het geval van letselschade gaat het om de aantasting van een menselijk leven. Voor de slachtoffers heeft dat een diep ingrijpen in de persoonlijke levenssfeer tot gevolg. Deze slachtoffers zijn doorgaans op zoek naar rechtvaardigheid, schadevergoeding en begrip. Ik haal er veel voldoening uit om de slachtoffers hierbij te begeleiden.”

Ervaring
Marley is advocaat sinds 27 augustus 2021 en werkt sinds januari 2024 bij Berntsen Mulder Advocaten Letselschade. Marley begon zijn carrière in 2018 bij DAS Rechtsbijstand op de afdeling letselschade. Letselschade als rechtsgebied trok hem tijdens zijn master direct aan, vanwege de combinatie van de juridische, medische en economische aspecten.

Specialisaties:
Letselschade

 • Complex letsel
 • Rekenrente
 • Aansprakelijkheid
 • Smartengeld
 • Causaliteit

Praktijk
Marley Sijlbing is werkzaam bij de sectie letselschade

Opleiding(en)

 • 2015 I Vrije Universiteit I Privaatrecht
 • 2017 I Vrije Universiteit I Arbeidsrecht


mr. M.R. (Marley) Sijlbing is advocaat bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.