Edith de Koning-Witte

Edith de Koning-Witte

BG.Legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Edith de Koning-Witte is sinds 2008 werkzaam als advocaat bij BG.legal. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken, verzekeringsrecht en contractenrecht. Edith is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in het aansprakelijkheidsrecht en heeft sinds 1994 ervaring in het behandelen van letselschadezaken. Zij heeft gewerkt voor een WA-verzekeraar en een rechtsbijstandsverzekeraar. Zij weet dan ook waar de spreekwoordelijke pijn zit voor het slachtoffer en de verzekeraar.Zij houdt zich voornamelijk bezig met het beoordelen van aansprakelijkheid, het verhalen van materiële en immateriële schade en geschillen inzake verzekeringsdekking of geschillen over de [hoogte van de] uitkering van een verzekeraar.Edith begrijpt dat de gevolgen van letsel vaak groot zijn, zowel financieel als emotioneel. Daarom staat bij al haar werkzaamheden het slachtoffer centraal en is dit ook haar uitgangspunt om tot acceptabele oplossingen te komen. Edith vindt dat een slachtoffer recht heeft op de best mogelijke zorg en begeleiding. Zij zorgt bijvoorbeeld ook voor inzet van arbeidsdeskundigen om terugkeer naar het werk mogelijk te maken. Als spin het web helpt Edith u graag bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en schade, het onderhandelen met de aansprakelijke derde of diens verzekeraar of procederen tegen de aansprakelijke derde of verzekeraar. U kunt bij Edith ook terecht voor verzekeringskwesties, beoordelen van contracten en [het opstellen] van algemene voorwaarden. Edith is lid van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten [LSA].

Specialisatieopleiding:
LSA/Grotiusopleiding Personenschade

Talen: Nederlands, Engels



Edith de Koning-Witte is advocaat bij BG.Legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.