Liedeke Floris

Liedeke Floris

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Liedeke Floris is al meer dan 25 jaar werkzaam als advocaat, waarvan de laatste 15 jaren ook als mediator. Na jarenlang een eigen advocatenkantoor te hebben gevoerd, is zij sinds 2009 verbonden aan bg.legal en wij.legal.

Naast diverse jaarlijks verplichte opleidingen van de NOVA heeft Liedeke zich bekwaamd in mediation en is zij MfN– en vFAS-mediator. Bovendien is zij als docent Echtscheidingsrecht en Jeugdrecht verbonden geweest aan de Hogeschool van Utrecht. Liedeke is werkzaam in het personen- en familierecht, omdat daar haar speciale interesse naar uitgaat. Als MfN-mediator en vFAS-lid is zij juridisch ingesteld. Door haar jarenlange ervaring beschikt zij over een praktijkgerichte aanpak van zaken. Daarbij staan cliënten en een goede uitkomst centraal, een echtscheiding is immers al vervelend genoeg. Zij maakt daarbij gebruik van de gespecialiseerde kennis van haar kantoorgenoten als dat nodig is.

Liedeke is als verbinder in staat om mensen bij elkaar te brengen en te komen tot werkbare oplossingen. Ook als het leven even moeilijk is. Zij kan als advocaat optreden voor één persoon, maar ook als mediator of als overlegscheidingsadvocaat. Daarbij is zij ervaringsdeskundige, dus ze begrijpt als geen ander dat het een hele moeilijke fase in je leven is. Zij helpt graag mensen door deze fase heen, waarbij zij begrip heeft voor de daarbij opkomende emoties en de zorgen over de toekomst. Maar altijd op zoek naar de beste betaalbare oplossing, met respect voor elkaars standpunten en belangen. Zeker als er kinderen zijn is het van belang dat je met wederzijds respect uit elkaar gaat.

Talen: Nederlands, EngelsLiedeke Floris is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 324 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 324 advocaten en meer dan 160 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.