Lisan Vermeer

Lisan Vermeer

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Lisan werkt sinds 2009 als advocaat bij BG.legal en is voorzitter van de sectie ondernemingsrecht.Zij is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in zowel Nederlands Recht als Bedrijfskunde.Lisan richt zich vooral op de ondernemer. Zij houdt zich in de dagelijkse praktijk dan ook voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht en ondernemersrechtelijke zaken in de ruimste zin van het woord. Daarbij behandelt zij uiteenlopende zaken, van aandeelhoudersgeschillen en de begeleiding van overnames tot het opstellen en beoordelen van diverse juridische overeenkomsten. Mede door haar studie bedrijfskunde is Lisan in staat de vaak complexe juridische situatie snel en goed in te schatten. Daarbij houdt zij ook rekening met de relevante bedrijfsmatige aspecten en belangen. Uiteraard staat het bereiken van een buitengerechtelijke oplossing bij Lisan voorop, maar als het nodig is zal zij een gerechtelijke procedure zeker niet mijden. Daarbij is Lisan erg gedreven en vasthoudend. Als zij haar tanden eenmaal in een zaak heeft gezet, laat zij niet zomaar los.

Specialisatieopleiding:
Grotiusopleiding Financiering & Zekerheden

Talen: Nederlands, EngelsLisan Vermeer is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 178 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 178 advocaten en meer dan 91 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.