Marlies Hol

Marlies Hol

BG.legal

's-Hertogenbosch

Over de advocaat

Marlies Hol is sinds 2020 werkzaam bij BG.legal binnen de sectie arbeidsrecht. Op 26 februari 2021 is zij beëdigd als advocaat.Marlies is in 2016 afgestudeerd aan Tilburg University en heeft gedurende haar opleiding diverse nevenactiviteiten verricht. Zo heeft zij gewerkt op de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en als vrijwillig juridisch adviseur bij Vluchtelingenwerk. Na het behalen van haar diploma rechtsgeleerdheid is zij direct gestart als letselschadespecialist. Later heeft zij zich als jurist toegespitst op het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Haar passie voor het arbeidsrecht heeft Marlies per 1 juli 2020 voortgezet bij BG.legal. Marlies informeert, adviseert en staat cliënten bij in arbeidsrechtelijke kwesties. Zij neemt de regie, maar altijd in overleg met de cliënt. Verder biedt Marlies ondersteuning aan werkgevers bij praktische kwesties binnen het bedrijf, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten of het voorbereiden van een ontslag. Marlies is gedreven en ambitieus en zet zich volledig in voor haar cliënten. Met een doortastende, doelgerichte aanpak streeft zij naar succes voor haar cliënten.

Talen: Nederlands, EngelsMarlies Hol is advocaat bij BG.legal in 's-Hertogenbosch en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 97 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.